kierowalem sie poleceniami z pierwszej strony wiec stad ten zakup wosku. juz poszla wplata wiec na to za pozno. na pewno bedzie lepsze niz K2 turbo czyli wychodzi na to ze DC step 2 w niczym mi nie pomoze przy tym zestawie?
Ma ktoś wejście na powłoki w korzystnych cenach?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez B_I_A_Ł_YPowłoki polimerowe,ceramiczne lub kwarcowe...
Takie do nakładanie na auto
Ktoś może mieć np. dostęp do 4Nano Snow Extreme powłoka leży 3-4m-c no szał... moim zadaniem...
a inny będzie miał dostęp do Cquazrza czy Gtechnika powłoki o kilka klas wyżej... powłoka powłoce nie równa... to że kwarcowa, krzemowa, ceramiczna czy inna... to jeszcze nic nie znaczy
Poza tym jak nawet ma to co.... chcesz kupić?? sam nakładać???
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez staraoctaviaMyślisz, że sklepy mają na tym przycinek 100% i znajdziesz kogoś, kto sprzeda Ci powłokę za 80 złotych?
Pytam o powłokę a nie o wosk z Lidla !!!
Liczę się z kwotami które trzeba dać bo nie raz dawałem...
Gdyby były po "80zł" to nie pytał bym o osobę która załatwi mi ją taniej
Proszę nie komentować nie potrzebnie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez staraoctaviaŚmieszny to ty jesteś...
Próbuje pomóc i zrozumieć, jak widać nie zadasz sobie nawet trudu...
więc zamiast błędnie oceniać i szkalować doceń to co robię.
Powłoka za 150złotycy, pasuje?
http://www.waxparadise.pl/kategoria,...ty,6260,0.html
[ Dodano: Sob 21 Lut, 15 23:18 ]
Zamieszczone przez gusiak11Gdzies byłą strona gdzie sprzedawali powłoki za "pół darmo".... i to 50ml ale nie pamiętam adresu .....
Prowadząc blok,wiesz dobrze że dobra powłoka swoje kosztuje,stąd moje pytanie :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez B_I_A_Ł_Ywiesz dobrze że dobra powłoka swoje kosztuje,stąd moje pytanie
z mojego zawodowego podwórka osoba kupująca 20m2 blachy na dach nie może mieć takiej samej ceny jak ten co kupuje 2000m2 i 10 okien ale................... długi temat....
BTW
Zamieszczone przez B_I_A_Ł_Yblok
Komentarz
-
-
Liquid Elements Shield Base1 7,5H właśnie udało się załatwić za całkiem fajną cenę :wink:
Widzicie?
Jednak można coś wyszukać "głupim zapytaniem"
gusiak11, doskonale Cię rozumiem,ale czasem (tak jak w tym przypadku) forum daje więcej możliwości niż się naw wydaje...
Koleżko dostał ta powłokę jako prezent który woli spieniężyć - Więc wilk syty i owca cała :P
Co do bloKu,przepraszam-Nie wiem dlaczego tak napisałem :lol:
Komentarz
-
Komentarz